Zadelgalerij

Onze zadels worden door verschillende zadelmakers aangesloten bij de Society of Master Saddlers in Engeland gemaakt. Kijkt u gerust rond in onze zadelgalerij. De zadels zijn voorbeelden. Maatwerk is altijd mogelijk, zowel voor uw paard als voor u als ruiter.

Al onze zadels worden geleverd met een zadelhoes en een potje zadelwax. In het kort gezegd geldt dat er bij normaal gebruik en correct onderhoud zoals uw zadelpasser aan u zal uitleggen met de geleverde zadelwax (grotere potten zijn te bestellen via uw zadelpasser) er 1 jaar garantie is op het leer en het zadel in het algemeen, en 3 jaar op de houten boom in uw zadel. Lees voor de garantie ook onze algemene voorwaarden.

Op onze wesite staan alleen ‘standaard’ voorbeelden. Onze kracht is het bouwen van zadels op maat, hetgeen dus ook soms een combinatie van twee zadels kan zijn. Er kan een kleine toeslag berekend worden, maar in veel gevallen rekenen wij niets extra voor de bouw van een zadel naar uw wensen.

Indien u verzekerd wilt zijn van een echt kwaliteitszadel van Equine Saddlery en de goede service, neemt u dan contact op met een van de zadelpassers genoemd op deze website. Onze zadels mogen namelijk alleen door zelfstandig werkende en msfc-gediplomeerde zadelpassers die tevens de zadelmakersopleiding hebben gevolgd worden aangemeten en verkocht.

ESTA zadel aanmeten

Het aanmeten van een zadel vergt deskundigheid en vakmanschap; onze zadels mogen daarom alleen worden aangemeten door een erkende, gediplomeerde MSFC zadelpasser.